Wednesday, 24 August 2011

pindah-pindah-pindah-pindah

Assalammualaikum...
first time buat blog...harap2 x bosan...
firstly, ramai diantara member2 aku igt aku ni dibesarkan di johor....
tp tidak sebenarnya...
ok aku citer,aku dilahirkan di Batu Pahat,Johor pada Februari 1992...
after a few days, aku berpindah ke Cheras,Kuala Lumpur...
aku dibesarkan kat sne dgn penuh keriangan yang happening giler2...
tp semua tu x lame....
mse aku form 1 (2005), aku berpindah semula ke Batu Pahat, Johor...
kt sne,aku terkena 'culture shock' selama beberapa minggu....
biasa la...dari bandar terus ke kampung....
ape boleh buat,kehendak ibu bapa....
after PMR...aku berpindah lagi ke Pontian,Johor...
kat sini aku x de la kena 'culture shock' sgt....
sbb aku da biasa sgt kt Johor ni...
sampai saat ini aku masih tinggal lagi kat sini...
so,segala persoalan telah dijawab...
cume 1 jek aku mintak....jangan tanya aku mane 1 tempat yang paling best...sebab soalan sensitif...
aku sorg jek yg tahu jawapannye....
sekian jek dari aku...
salam...
(mintak maap agak serius 1st post ini..haha)

2 comments: